maanantai 6. maaliskuuta 2017

(Lattia) jännitystä ilmassa

Vaikka välillä tuntuu että asiat tapahtuvat hitaasti, niin silti joka kerta hätkähtää kuinka paljon asioita tapahtuu sittenkin hyvin lyhyessä ajassa.

Yläkertaan on valmistunut seinät makuuhuonetta- ja vessaa varten. 
Pidän siitä että parvella on nyt jokin funktio, eikä se ole vain iso alue jota ei voi käyttää kovinkaan järkevästi. Makuuhuoneesta ei tullut mikään kovinkaan suuri, mutta hyvin sopii parisänky ja tarvittavia säilytysratkaisuja. 
Erityisesti pidän siitä että makuuhuoneesta pääsee isolle ja valoisalle parvekkeelle. Miksei kesällä vaikka aamukahville (jos joku vaan toisi sen sen sänkyyn asti)...

Myöskin Handymanin "vaatimus" että yläkertaan on tultava vessa, on varmasti jatkossa ainoa oikea ratkaisu. Alakerran vessaan on sen verran matkaa yläkerrasta, että tämä pieni vessa tulee varmasti ansaitsemaan paikkansa.Lattiat tyhjennettiin ja puhdistettiin "lattiamiestä" varten. Hän hioo ja käsittelee lattiat tällä viikolla. Olohuoneen lattia on ainoa mikä minua jännittää oikein kunnolla. Sillä lopputulos ei ole niin visusti käsissäni, kuten muut ratkaisut tähän asti. Hieman muutimme lattian sävyssä ja käsittelyssä suunnitelmaa juteltuamme ammattilaisen kanssa. Halusimme kuitenkin lattian joka kestää elämää ja kolhuja, mutta kuitenkin istuu myös ulkonäöltään mieltymyksiimme. Katsotaan saimmeko mitä halusimme. Värimalli oli erittäin mieleinen. Toivottavasti myös lopputulos isolla pinnalla.. JAIKS!Sitten sain myös ihanan lähetyksen kun Handyman toi laatat keittiöön ja yläkerran vessaa varten. Nämä taas eivät jännitä tippaakaan, sillä näen jo sieluni silmin kuinka upeat ne ovat paikoillaan.
Handyman muokkasi portaista myös hieman järkevämmän malliset. Turhat ulokkeet ja kulmat pois.
Ukki oli apuna lattioiden raivauksessa... ja tuttuun tapaan päsmäröimässä hommien lomassa ;)Ensi kertaan! Silloin näemmekin lattioiden lopputuloksen. Jännittäväääää! ! !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti