tiistai 18. huhtikuuta 2017

Loppusuora häämöttää

Pitkä taival on takana tämän remontin osalta. Nyt on kuitenkin valo tunnelin päässä muuttunut auringonpaisteeksi. Enää on viimeistelyä tekemättä. Pari puuttuvaa osaa, ja listojen laittamista. Sitten onkin loppusiivouksen vuoro, jonka jälkeen pääsen minä tositoimiin. Eli sisustamaan :) Olen hieman pahoitellen yrittänyt tehdä kaiken voitavani, kun on pintoja uusittu. Toki olen maalisutia heilutellut enemmän kuin tarpeeksi, mutta silti harmitti etten voinut tehdä enempää. Mutta nyt odotan innolla että saan astua tirehtöörin saappaisiin, ja tehdä talosta kodin. Ennen kuin menen kuitenkaan asioiden edelle, niin näytän missä vaiheessa tällä hetkellä ollaan.

Keittiö on aikalailla valmis ja lattiakin viiimein maalattu. Enää puuttuu tilauksesta hukkaan joutunut tiskikoneen peitelevy, sekä Postin kuskin särkemä puuhella. Molempien pitäisi saapua näinä päivinä. Myöskin sähkömiehellä on vielä viimeistelyt tekemättä jotta keittiö on kokkauskunnossa.
Vanha jääkaappi haahuilee keittiössä orpona vielä, mutta uusi kaappi odottaa eteisessä vahvempia kantajia. En Handymanin kanssa sitä saanut kahdestaan keittiöön asti, vaan oli pakko tunnustaa naisellisuuteni ja nostaa kädet ilmaan tuon 100 kiloisen kaapin edessä.Paljon on ollut myös juttuja jotka eivät ole niin silmäänpistäviä.. Kuten pikkurappusten maalausta..Sisäeteisen lattian maalausta...


Ja sitten sarjassamme niitä juttuja joita ei alunperin ajateltu tehdä. Kuten takan maalaus. Ajateltiin että se menisi sellaisenaan. Mutta kun ympärillä alkoi pinnat vaalenemaan, näytti antiikinvaalea takka yhtäkkiä todella keltaiselta ja tunkkaiselta. Siispä sekin vielä istutettiin ympäristöönsä paremmin. 


Kultakutrin huone on listoja myöten valmis. Tai no.... vanhat ikkunankarmit vaatii vielä kerroksen maalia, mutta muuta ei siellä enää tarvita. Jopa listat on siellä paikoillaan. Toki lapsen huoneessa saa olla väriä, mutta sitä saa helposti lisättyä sisustuksen avulla ja tekstiileillä. Muurin pintaan sopisi myös jokin "juttu" eloa tuomaan. Vielä en ole täysin päättänyt mikä se "juttu" on, mutta kyllä sekin ajatus vielä selkenee.
  Vessan ja kylpyhuoneen lattiat ovat nyt valmiit pinnoituksen osalta. Olen todella tyytyväinen että päädyimme microsementtiin. Saatiin sillä todella iso muutos aikaiseksi. Ja tyylillisesti pidän sen ulkonäöstä erittäin paljon. Kunhan viimeistelyt saadaan tehtyä, ja valaistus kuntoon, niin uskon että olen lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen.
Mutta nyt vaan viimeiset hommat ensi viikonlopun aikana pakettiin, niin päästään muuttohommiin. 

I can´t wait!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti