sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Yläkerran kuulumisia

Nyt on tämän viikonlopun aikana ollut niin upeat kelit, että väkisinkin on askel kantanut pihan puolelle, vaikka olin vakaasti päättänyt että keskityn kodin laittoon sisältä käsin, kunnes kaikki on valmista. Mutta eihän siitä mitään tule, kun älyttömän pitkän talven jälkeen vihdoin paistaa aurinko, ja lämpömittari huitelee lähes hellelukemissa. Mutta vaikka ollaan fiilistelty pihalla näitä kelejä, niin on hommat ihan hyvällä mallilla jo sisälläkin. Hieman meinaa ottaa koville julkaista kuvia keskeneräisestä sisustuksesta, sillä vielä ei mikään ole täysin valmista. Mutta yläkerta on jo aika pitkällä. Ainoastaan makuuhuone on niin kesken, että siitä saatte nähdä tuloksia vasta myöhemmin.

Yläkerran aulaan tuli oleskelutila, jotta siellä voidaan olla Kultakutrin seurana, kun hän leikkii huoneessaan. Aulan sohvasta aukeaa tarvittaessa myös varavuode, jos yövieraita on enemmän eikä työhuoneen lisävuode riitä. Handyman meinasi laittaa minulle postauskiellon, koska listoja puuttuu vielä muutamasta paikasta. Tarkennan nyt samalla myös, että sisustuksen osalta tämä tila on edelleen pahasti kesken. Molemmilla on hyvin huono sietokyky keskeneräisyyttä kohtaan, joten valmista koitetaan saada mahdollisimman nopeasti. Mutta kyllä tämä projekti on ollut itselleni ainakin hyvin opettavainen siltä osin.

Leikkihuone on valmis. Oikeastaan se on hyvin riisuttu tila sisustuksen osalta. Kunnon säilytystilat Kultakutrin leluille, mutta muuten saa lattialle jäädä tilaa leikkejä varten. Kaunis Sandbergin Collette tapetti miellytti sekä tytärtä, että äitiä, joten se pääsi leikkihuoneen seinää koristamaan. Yläkerran vessakin on nyt vihdoin valmis, ja täytyy myöntää että ilman tuskin pärjättäisiin, sillä alakerran vessaa tuskin enää käytetään. Hieman vielä mietin noiden seinien väriä, sillä alunperin suunnitellusta pikkuvessasta tulikin yllättävän iso. Mitä mieltä olette? Kaipaako tummempaa sävyä?

Meinasin laittaa samaan postaukseen kuvia myös viikonlopun muista tunnelmista, mutta siitä olisi tullut kyllä sellainen kuvaähky, että laitan teille ne nähtäväksi hieman myöhemmin. 
Seuraavassa postauksessa palaillaankin siis viikonlopun tunnelmiin.

3 kommenttia:

 1. Ihan sikamakee toi teidän WC-tila! Superista onnea uuten kotiin <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Itsekin tykkään. Vaikkakin edelleen nuo seinät mietityttävät. :D

   Poista
  2. Kiitos!! Itsekin tykkään. Vaikkakin edelleen nuo seinät mietityttävät. :D

   Poista