keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Uusia asukkeja

Huvila on viime ajat valmistautunut uusia asukkaita varten. 
Meidän pääluku kasvaa tässä kuussa kolmella, kun perheeseen saatiin ensin kisut Ellen ja Adam. 
Myös ukin luona tähän asti asustellut Emma-poni saadaan vihdoin omaan talliin. 

Viime aikoina on aika mennyt valmistellessa kotia kissasisaruksia varten, ja muokatessa tallia ja tarhaa pientä shetlanninponia varten. Adam ja Ellen muuttivat viime lauantaina, ja koska kaikki on ollut heille kovin uutta, olemme antaneet heidän kotiutua kaikessa rauhassa uuteen- kotiin, ääniin sekä ihmisiin. He ovat alunperin villikissan pentuja, jotka aikoinaan löytyivät ladon alta. Heidän kasvattajansa löysi heidät ja sai loukutettua katiskan avulla. Nyt he olivat kyspiä jo uuteen kotiin, ja olen varma että sopivat meidän porukkaan täydellisesti.

Ellen & Adam

Adam


Tallikin on nyt vihdoin valmis vastaanottamaan uuden asukkaan. Emma-ponin haemme tulevana viikonloppuna kotiin pitkän odotuksen jälkeen. Vieressä on tyhjillään toinenkin karsina. Saa nähdä saammeko ukin vanhan tamman lomailemaan kesän aikana.
Myös kultakutrin leikkimökki pääsi vihdoin kunnolla käyttöön, kun Handyman tuunasi sen viihtyisäksi. Sitä ennen ei leikit houkutelleet pimeässä mökissä. Nyt kun pieni pintaremontti on valmis, ei Kultakutria meinaa saada enää suloisesta mökistään ulos. Itse osallistuin projektiin ainostaan valitsemalla maalin sävyn, joka oli nimeltäänkin jo niin syötävän söpö; Leivos.

Ajatuksissa oli että seuraava postaus olisi ollut työhuoneesta, mutta kun näin ilmoituksen Ellenistä ja Adamista, niin prioriteetit muuttuivat sen siliän tien. Ja tällä hetkellä on työhuone pyhitetty kissoille, kunnes he ovat kypsiä muuttamaan kuistille, jossa on hieman kovempi trafiikki.

Elämä näyttää menevän nyt ihan omia raiteitaan, 
joten ihan itseänikin jännittää mitä on vuorossa blogin puolella seuraavaksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti