torstai 26. lokakuuta 2017

Väleillä on väliä



En tiedä oliko jonkin sortin hulluutta, lähteä maalaamaan lattiasta kattoon männynväristä kotia valkoiseksi. Ainakin sillä hetkellä se tuntui hyvältä idealta. Mutta jos minulta kysyttäisiin tekisinkö sen uudelleen... niin tekisin. 
Sillä rakastan lopputulosta. Vaikka talo on sisältä (lattioita lukuunottamatta) aikalailla täysin valkoinen, antavat puupaneelit silti lämpöisen vaikutelman, väristään huolimatta.
Vihdoin on myös olohuoneen ikkunoiden välit valkoiset. Siitä on kiittäminen ihania talkoolaisia, jotka jälleen kerran astuivat kehiin, auttamaan maalausmotivaationsa kadottanutta. (Kiitos J&J!!)
Punaruskeat puitteet hyppäsivät todella vahvasti esiin valkoisesta taustausta, mutta nyt on olohuoneen ilme huomattavasti omaan silmään rauhallisempi ja raikkaampi.


Ennen








Muutos alkaa
 


 Valmis




Sitten iskikin seuraava dilemma. Olin jo päättänyt että en tahdo verhoja lainkaan olohuoneeseen. Sillä en juurikaan pidä niistä. Mielikuva kauniista verhoista ovat sellaiset, jotka lepattavat tuulessa jossain bungalowissa meren rannalla. Muuten pidän niitä aikalailla turhina pölynkerääjinä.
Paitsi.. nyt kylmien kelien tullen, ymmärrän myös niiden hyödylliset ominaisuudet. Tällaisessa vanhassa talossa toki hieman vetää, ja olohuoneessa on osittain hyvin korkeaa tilaa, jonka vuoksi äänet voimistuu yläkertaan. Siispä olen harkinnut verhoja puhtaasti niiden ääni- sekä kylmän eristys ominaisuuksien vuoksi. Muuten en niitä haluaisi laittaa.

Mitä mieltä olette? Verhoja vai ei?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti