keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Eletympi keittiö

Nyt kun olemme asuneet Huvilassa jo jonkin aikaa, niin alkaa remontoidusta talosta muodostua kodikkaampi ja viihtyisämpi, kun saamme pikkuhiljaa sen "loppusilauksen" tehtyä huoneisiin.
Keittiö valmistui ensimmäisenä, mutta se ei toki ollut ihan valmis hetkeen, ja edelleenkin puuhella odottaa sopivaa hormia jotta saadaan se asennettua käyttövalmiiksi.

 Nyt keittiöön on saatu viime kuvien jälkeen toivomani hyllyt hellasyvennykseen, 
jotka Handyman nikkaroi vanhan keittiön tasoista.


Myöskin aputason hän maalasi, ja se saatiin paikoilleen viinikaappia varten. Myös reseptikirjat ovat nyt kätevästi käden ulottuvilla, ja muutenkin tasossa on kätevää lisälaskutilaa. 
 
Keittiö on ehdottomasti lempihuoneeni koko talossa. Jotenkin sen tunnelma on erityinen.  Päivät ovat olleet suhteellisen pimeitä valtavien sadepilvien vuoksi, jotka ovat kuitenkin loppujen lopuksi kiertäneet Huvilan aika kiitettävästi. Nyt on kuitenkin ollut käyttöä valaistusratkaisulle jonka laitoimme työtason yhteyteen. 
 Minulla on lomaa kolme päivää takana, ja tietysti juhannuksen sain olla vapaalla. On ollut aivan mahtavaa olla vaan kotona perheen, sukulaisten ja ystävien ympäröimänä.
Täysin rehellisesti voin sanoa ettei edes mustat pilvet ole saaneet lytättyä hyvää fiilistä, vaan nautin tästä kesästä kyllä ihan täysillä. Yksi syy on tuo mahtava puutarha. En olisi koskaan kuvitellut että minusta voisi kuoriutua tällainen multasormi, vaikka kukista tykkäänkin. Siispä päivät on aika pitkälti menneet kökkiessä tuolla pihan puolella. And i love it!!


Ensi kerralla siis mahdollisesti hieman puutarhapäivitystä, 
vaikka en puutarhablogia aio alkaa Huvilasta vääntämään.

 Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti