lauantai 10. kesäkuuta 2017

eteinen & työhuone

Tavarat ovat ollet paikoillaan jo pidemmän aikaa. Mutta jostain syystä en ole saanut aikaiseksi kuvata enempää alakertaa. Johtunee varmaankin siitä, että kaikki pussukat ja nyssäkät jotka eivät ole "löytäneet paikkaansa" ovat lojuneet juurikin siellä. Nyt nekin alkavat onneksi olla paikoillaan, ja koti hieman siistimpi. Sain loppuviikosta jonkun pöpön, joka vei voimat ihan totaalisesti. Sadepäivän ratoksi otin kuitenkin sen kameran esiin, ja aloin tallentamaan hieman paikkoja. Esittelyssä siis vieraseteinen, sekä työhuone.

Vieraseteinen on se puoli kuistista, jota emme arjessamme juurikaan käytä. Vaikka se on helppokulkuisempi pääeteinen, niin siltikin pidin, ja pidän edelleen parempana vaihtoehtona sitä, että kuljemme toisesta ovesta. Silloin ei tarvitse huolehtia siitä, kulkeutuuko kenkien mukana likaa, tai koiran tassuissa kuraa. Myöskin tallivaatteet ja muut vähemmän siistit vaatteet saa jättää huoletta arkieteisen naulaan. Täten jää vieraille siisti naulakko, josta ei tarvitse hankkia käynnillään hevosentuoksua takkiinsa.
Arkieteisen ja työhuoneen väliin jää "pikkueteinen", joka vie sekä keittiöön, että työhuoneeseen. Tämän eteisen varrelta löytyvät myös ovet alakerran vessaan, sekä kylpyhuoneeseen.
Työhuoneen tunnelmasta olen pitänyt siitä saakka kun talo hankittiin. En tiedä johtuuko se siitä, että huone sijaitsee talon vanhassa osassa? Mutta siinä on jotenkin erityinen tunnelma. Tässä kuvia hieman keskeneräisestä huoneesta. Kaikkialta puuttuu aika paljon koriste-esineitä, sekä yksityiskohtia.  Työpöytävalaisin puuttuu ainakin työhuoneesta vielä. Muutenkin tahtoisin lisää valaisimia, jotta isot tilat saadaan valaistua tilanteen mukaan.... ja ihan vaan siksi että valaisimet ihania!


Nyt onneksi alkaa olo helpottua, ja tänään pääsi jo nauttimaan upeasta kesäpäivästä.
Tänään myös Emma poni muutti kotiin, joten siitä kerron lisää ensi postauksessa. 

Siihen asti Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti