maanantai 6. huhtikuuta 2020

Hyvä olla kotona!


Elämme ihmeellisiä aikoja. Korona pitää meidät kotona. Ihmisillä on erilaisia tapoja suhtautua pandemian vaikutuksiin. Kotonaolosta nautitaan tai sitten sitä vihataan. Olen seurannut ystäviäni somessa, ja minusta on ihastuttavaa nähdä kuinka perheet viettävät aikaa ulkoillen, leipoen, tehden ruokaa ja vain olemalla yhdessä. Siitä nautimme mekin, vaikkakin ollaan tehty niin jo ennen koronaa, niin nyt siihen on aikaa ihan eri tavalla. Rakastan kotiamme ja olen onnellinen että saamme asua juurikin täällä, myös tällaisina aikoina. 

Keittiö on talomme sydän. Se tulvii keväisin valoa ja voisin viettää siellä helposti koko päivän. 
Löysin Potaatti-opetustaulun Habitare messuilta ja halusin sen ehdottomasti keittiön seinälle. Haaveilen aidosta Ebba Masalinin taulusta, mutta vielä ei ole tullut oikeanlaista vastaan. 
Olohuone on saanut uuden kaapin edellisistä postauksista, myös uusi matto ja tyynyt ovat löytäneet paikkansa kevätkodista. 
Olipahan kerrankin aikaa taas kaivaa kamera kaapin kätköistä ja raapustaa postaus. Tätä olenkin ehtinyt kaipailla, joten jospa saisi itseään sen suhteen niskasta kiinni. 

Ihanaa kevättä kaikille! 
Pysykää turvassa 🖤

2 kommenttia:

 1. Kiva kun olet täällä taas ! Ihanaa kevään odotusta sinne Huvilaan myös <3!!! Todella kaunis tuo näkymä kun keittiö eri tasossa kuin olohuone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva olla takaisin :)
   Ja tämä monitasoisuus oli yksi seikka joka minua viehätti silloin, kun ensimmäisen kerran taloon astelin.
   Ihanaa kevättä myös sinne <3

   Poista