torstai 15. marraskuuta 2018

Zen zone
Olin kuin lapsi jouluna, kun Taloon.comin paketti saapui pihaan. Se sisälsi kalusteen jota olen haaveillut niin kauan kun jaksan muistaa. Tassuammeen. Tämä oli remontin aikana tasan toinen asia, jonka tarpeellisuudesta kävimme Handymanin kanssa hieman keskustelua ennen sen hankintaa. Mutta kyllä senkin on täytynyt myöntää, että on kuitenkin ollut yksi parhaista satsauksista. Varsinkin pikkuneiti on jaksanut olla innoissaan edelleen kun pääsee kylpemään.
Itselleni se on täydellinen rentoutumispaikka, ja kylven rauhassa kynttilän valossa, musiikista nauttien. Yleensä lasiin kaadan vielä hyvää viiniä, mutta tällä hetkellä on flunssien jälkeen niin alavireinen olo, että tällä kertaa lasiin päätyi omenamehua.

Kun aloitimme remontin suunnittelun, päätimme että kylpyhuoneeseen ei tehdä mittavaa remonttia, vaan se saisi jäädä aikalailla ennalleen. Pienillä jutuilla saimme kuitenkin aikaiseksi valtavan eron aikaisempaan. Ainoastaan seinät, allaskaappi, ja sauna jäivät entiselleen.
Lattia sai uuden pinnan, kun päällystimme vaaleansinisen pikkulaatan SBL:n microsementillä. Lattiamateriaaliin olen ollut todella tyytyväinen. Se on kaunis, lämmin eikä ole märkänäkään liukas. Ainoa pienen pieni miinus on materiaalin huokoisuus, jolloin se värjääntyy helposti. (Kotikampaamo ei ole hyvä idea tässä tilassa).
Saunan ovi vaihdettiin lasiseen, että neidin kylpemistä voisi valvoa saunan lauteilta. Ja samalla se avartaa tilaa mukavasti. Haaveissa on ollut löytää syvennykseen vanha kaappi pyyhkeille, ja jonka päälle saisi saippuat ja tuoksut. Mutta koska se ei ole vielä vastaan tullut, niin tasona on metallinen pöytä, johon saa kynttilät ja purnukat toistaiseksi laitettua. 

My Zen zone <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti