keskiviikko 27. toukokuuta 2020

Uusia säilytysratkaisuja
Vaatehuoneen siivous aiheutti aikamoisen lumipalloefektin. Vierashuone oli kaksi viikkoa täynnä lajiteltavia vaatteita ja liinavaatteita. Ja kaiken lisäksi niille ei ollut olemassa vielä säilytysratkaisuja.

Vaatehuoneessa olleille henkarivaatteille oli hankalinta keksiä uusi sijoituspaikka. Halusin ne yläkertaan, koska siellä pukeudumme ja erittäin suuri osa vaatteistani vaatii henkarisäilytystä jos meinaan joskus niitä pitää. Sillä en ole se innokkain silitysrautaan tarttuja. Ongelma oli siinä, että yläkerta on täysin vinokaton alla, ja minkään kokoista komeroa ei sinne saa, muuten kun Pikkuneidin huoneeseen. Ja halusin meidän vaatteet ”meidän” puolelle. Siispä hyödynsimmekin vinokattoa säilytystilana. Tarkoitus on vielä teettää rekin eteen liukuovet, jotta säilytystilasta tulee komeromaisempi, eikä vaatteet tai kengät pölyynny.
Ennen
Lakanat ja pyyhkeet halusin pitää alakerrassa jossa niitä eniten tarvitaan. Niille keksittiin paikka vierashuoneen hukkaneliö nurkasta, jonne hankittiin näppärän kokoinen liukuovikomero.
Nurkkaus ennen


Eteinenkin koki pienen muodonmuutoksen myllerryksen seurauksena. 
Siitä kuitenkin enemmän erillisessä postauksessa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti