tiistai 13. marraskuuta 2018

Prinsessan valoisa huone



Tässä harmauden keskellä innostuin kuvaamaan talon valoisinta huonetta. En  tiedä onko se oikeasti edes valoisin, mutta tunnelmaltaan ainakin. Siltikin oli vaikeuksia saada valo riittämään tässä pimeydessä.




Pikkuneidin huone on pysynyt aika pitkään samanlaisena, ja monet tavarat ovat ihan vauva-ajoilta asti. Nautin nyt vielä siitä että saan edes hieman vaikuttaa mitä seinille laitetaan. Leikkihuoneen seinille on jo alkanut ilmestymään heppa julisteita ja kortteja, joita nuori heppahöperö on halunnut esille.




Neiti rakastaa vaaleanpunaista ja hempeitä sävyjä. Kimaltelevat prinsessamekot ja suloiset tyllihameet täytyy ehdottomasti olla esillä ja ne ovatkin ahkerassa käytössä prinsessa- ja ballerinaleikeissä. Mikään ei juurikaan ole muuton jälkeen muuttunut, kuin se että huone on nyt huomattavasti asutumman näköinen.




 Tämän huoneen tunnelmassa on jotain ainutkertaista, mutta niin on sen asukissakin <3

2 kommenttia:

  1. Oi ku suloinen ja ihana huone. Todella valoisa!

    VastaaPoista
  2. Huone on yhtä ihana kuin sen asukaskin. Ja tuo heppa hörhöily on kyllä periytynyt äidiltä tyttärelle,muistan hyvin kuinka sä itse olit vajaa neljä kun se höpinä hepoista alkoi,ja kaikenlainen keräily.sanoinkin aina että mistä tuo tyttö on tuon oppinut,se on varmaan syntynytkin hevosen jouhet suussa :D

    VastaaPoista