maanantai 27. maaliskuuta 2017

Maalari maalaa ja.... se ei lopu ikinä!


Odotin malttamattomana ja kädet syyhyten, että saan näpsiä teille otoksia hurjista muodonmuutoksista, joita saimme hujauksessa aikaan viikonloppuna. Mutta kyllä tämä remontoinnin tylsä totuus on, että vaikka kuinka ajattelee että viikonlopun aikana saan nyt ainakin nuo ja nuo valmiiksi, niin maali ei kuivu yhtään sen nopeammin, vaikka tahdonvoima olisi kuinka kova.

Mutta kyllä nyt sentään jotain näkyviäkin tuloksia saatiin aikaiseksi, 
vaikka maalasin taas tuhannetta kertaa niitä hiivatin ovien karmeja  :)

Vessan ja kylppärin katot (ja ovien karmit!!) saivat valkoisen maalipinnan.

Vessa ennen..

Ja jälkeenKylpyhuone ennen

Ja jälkeenHandyman sai myös tulevaa kodinhoitohuonetta hyvin tehtyä. 
Siitä kuvia lisää, kunhan saadaan kaikki romppeet tyhjennettyä pois jaloista.Mutta se suurin työllistäjä viime aikoina. Portaat! 
Niin ärsyttävät tehdä, kun rimojen maalaamiseen menee ikä ja terveys. Kesken ovat siis edelleen. Reisilautojen kuivumista on odotettava jotta askelmat saadaan kiinnitettyä takaisin. Sitten rimojen maalaaminen jatkuu yläkerran puolella. Mutta ah, niistä tulee valmiina niin upeat. Näen sen jo nyt. 


Ennen


Ja sitten hieman keskenräisinä.Meillä on käynyt tässä projektissa, niin kuin varmasti monilla.. Nälkä on kasvanut syödessä, ja hieman työmaa kasvanut remontin myötä. Siispä hyvin optimistinen muuttoajankohta on "hieman" siirtynyt. Mutta nyt tehdään kaikki kerralla kuntoon. Sitten muuton jälkeen saadaan vaan ottaa rennosti ja nauttia valmiista kodista. Tai tarkemmin ajateltuna... kesän tullen taitaa projektit vaan siirtyä ulkoilmoihin. Mutta nautin joka hetkestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti