sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Ensimmäinen yö yhteisessä kodissa

 
Koska remontti on edennyt jo siihen vaiheeseen, että pahimmat katkut ja pölyt ovat hälvenneet, niin päätettiin jäädä Handymanin kanssa viikonloppuna yöksi Huvilalle. Se olikin loistava ratkaisu, sillä tuntui että remontin välissä sai ikäänkuin vapaa-aikaa, ihan eri tavalla kuin silloin kun sieltä ajellaan pois. Kultakutri ei ollut meidän seurassa tätä viikonloppua, joten täysillä tehtiinkin hommia. Illan päätteeksi käytiin vielä lenkillä tuulettumassa, ja lenkin jälkeen paistettiin makkaraa grillikatoksessa. Mukava katkos kaiken touhuamisen välillä. Illan päätteeksi korkattiin myös talon sauna.

 
Mutta tokihan me saatiin taas hyvin asioita aikaiseksi.. jopa niin, että ALAKERTA ON VALMIS!
No jotain ihan minimaalisen pieniä juttuja on vielä tehtävänä, mutta muuten voisi sanoa että se on jo täysin asuttavassa kunnossa. Yläkerrassa on enää listoittaminen, sekä vessan viimeistely. Työhuoneessa alkaa olla jo kalusteetkin omilla paikoillaan.Kylpyhuone on listoja vaille valmis. Saunan uusi ovi on paikoillaan ja minun piiiiitkäaikainen unelma toteutui vihdoin, kun meille tuli kylpyamme. Olen fantasioinut lämpimistä vaahtokylvyistä kynttilävalossa, niin pitkään kun jaksan muistaa.  Alakertaan saatiin vihdoin myös kaikki painavat tavarat paikoilleen, kun siskoni mies tuli apuun. 
Oli siinä kahdella raavaalla miehelläkin tekeminen niiden kanssa, joten onneksi en edes yrittänyt noiden kanssa lähteä leikkimään. Handyman on jo pari muuttokuormaa saanut vietyä. Mutta itsellä alkaa raivokas pakkaaminen, ja pienimuotoinen paniikki alkaa hiipiä esiin. 

Mistä vuorokauteen saisi lisää tunteja?? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti